Samarbejde med videregående uddannelser

En del aktiviteter i Karrierefokus vil være ”ud af huset”-aktiviteter, hvor klasser fra ungdomsuddannelserne kommer på kortere eller længere besøg på én af de professionsbacheloruddannelser og erhvervsakademiuddannelser (UCC Campus Carlsberg, KEA og Cphbusiness), der deltager i projektet.

Udover det specifikke fokus på karriere giver besøgene også mulighed for at give eleverne indblik i, hvordan forskellige fag anvendes og eventuelt professionaliseres på de videregående uddannelser – med andre ord, hvordan fagenes viden bringes i spil.

Eleverne kommer også til at opleve studiemiljøet på den videregående uddannelse, som de besøger, og de vil få et realistisk indblik i det faglige niveau og arbejdsformerne på stedet.

I menuen til venstre kan du læse om, hvad vores tre samarbejdspartnere kan tilbyde, Husk, at de specifikke forløb kan varieres lidt og aftales individuelt.

NB: De videregående uddannelsers tilbud er udviklet til gymnasier, der deltager i 'Karrierefokus i og efter gymnasiet'. Andre gymnasier er dog meget velkomne til at kontakte de videregående uddannelser for at høre, om der er ledige pladser.

 

 

Dokumenter